Website Gratuit

CU APLICAȚIA WEBSITE BUILDER IȚI FACI WEBSITE GRATUIT


Pentru oricare plan de găzduire web shared achiziționat, am inclus în panoul de control aplicația WEBSITE BUILDER. Cu această aplicație iți vei putea construi un website gratuit in doar cateva minute fara a avea nevoie de cunostințe de programare. Mai jos găsiți listate câteva din cele mai importante trăsături ale aplicației dar și butonul care vă trimite către pagina de testare a aplicației.

UȘOR DE FOLOSIT


Website Builder – este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a crea un website gratuit.
Crearea site-ul dvs. nu a fost niciodată mai ușor. Nu trebuie să fiți un web designer sau un programator. Doar alegeți șablonul care vă place și personalizați-l pentru nevoile dumneavoastra. Creați un site web uimitor în doar câteva minute!

PESTE 170 DE ȘABLOANE


Website Builder are un design perfect pentru stilul și nevoile dvs.
Fie că sunteți un artist, un proprietar de afaceri mici sau un iubitor de stil de viață sănătos, există un șablon complet personalizabil pentru dvs. Alege orice design și personalizați-l pentru nevoile dumneavoastră.

DRAG & DROP


Este un mod simplu de a adăuga orice element.
Este foarte ușor de a plasa orice fel de informații: text, imagini, tabele, galerii sau forme.
Fotografii sau alte obiecte pot fi trase și eliberate în oriunde.

OPTIMIZAT SEO


Plasează-te pe un loc ridicat în Google și alte motoare de căutare.
În scopul de a ocupa poziții cît mai înalte în motorul de căutare Google, trebuie să vă pregătiți texte informative și utile pentru site-ul dvs. Este, de asemenea, recomandat pentru a genera URL-uri prietenoase sa introduceți titlurile paginilor, descrieri și cuvinte cheie pentru a asigura un rang cat mai înalt în motoarele de căutare.

ADĂUGAȚI-VĂ DOMENIUL DVS


Indiferent ca inregistrați sau nu un domeniu la noi, va puteti conecta domeniul dvs cu site-ul realizat in Website Builder.
Exemplu: www.paginamea.ro (.com, .eu, .net sau orice alta extensie).

WEBSITE GRATUIT


100% WEBSITE GRATUIT !
Website Builder este gratuit pentru orice pachet de găzduire web achiziționat de la noi. Nu există reclame sau legături reciproce.
Cum să creezi un website ca apple.com în doar 5 minute ?

Scurtă introducere în aplicația WEBSITE BUILDER

ȘABLOANE DISPONIBILE ÎN WEBSITE BUILDER


Șabloanele pe care le-am creat și adăugat în aplicația WEBSITE BUILDER vă vor ajuta să vă realizați un website gratuit în cel mai ușor mod posibil. Din cele peste 170 de șabloane disponibile sigur îl ve-ți găsi pe cel potrivit proiectului dvs. Pentru a vă simplifica căutarea șablonului dorit am creat categorii ca: Artă, Business, Educație, Energie, Evenimente, Mâncare, Sănatate, Hoteluri, Media, Natură, Servicii, Social, Sport, Tehnologie, Transport, Turism.

Întrebări frecvente despre Website Gratuit

Cum accesez aplicația WEBSITE BUILDER ?


Dupa ce ați achiziționat un plan de găzduire web ve-ți primi un e-mail cu informațiile contului dvs în care ve-ți găsi datele de acces la panloul de control cPanel. După ce vă logați în cPanel accesați iconița cu numele “ WEBSITE BUILDER” aflată pe rândul denumit “SOFTWARE”.

Website-urile realizate cu aplicația WEBSITE BUILDER vor fi responsive ?


Da, toate șabloanele suporta design responsive, dupa ce vă ve-ți finaliza website-ul și îl ve-ți publica, acesta va putea fi accesat de pe orice dispozitiv: Smartphone, Tabletă, Smart-TV, Laptop, Desktop etc….