Despre web hosting Romania

PLANURI WEB HOSTING

Exista soluții complete de web hosting începând cu 1 euro/lună. Toate planurile de web hosting începând cu cel mai ieftin sunt configurate pentru a vă oferi o soluție completă în ceea ce privește accesul, funcționalitatea, uptime-ul si siguranța aplicației / website-ului dvs. FIRMA DE HOSTING nu oferă doar un serviciu de găzduire web romania ci o soluție completă de web hosting pentru ca dvs sa vă focalizați pe dezvoltarea business-ului și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de problemele tehnice.

Găzduire WEB CLOUD


Spatiu Disk – 1 GB
Trafic – Nelimitat
Domenii Gazduite – 1
Baze De Date Mysql – 1
Panou de administrare – Cpanel
Email-uri trimise pe ora – 150
Website Gratuit – Peste 170 Șabloane
Softaculous – Peste 400 aplicatii disponibile
Back-up Enterprise R1Soft – Zilnic

Servere VPS OpenVZ


SSD Storage
Virtualizare OpenVZ
Root Acces
Trafic – Necontorizat
Licenta Webuzo Premium
99.9% Uptime Garantat
Distributii Multiple Linux
Activare instant
Panou de control direct din contul de client

CLOUD VPS KVMlunar
SSD Storage
Virtualizare KVM
Root Acces
Trafic – Necontorizat
Licenta Webuzo Premium
99.9% Uptime Garantat
Distributii Multiple Linux
Activare instant
Panou de control direct din contul de client

Certificate SSL99% Compatibilitate cu browserele web
Suport Gratuit
Reamintire termen de valabilitate
Criptare 256-bit
IDN Support
Instalare Rapida
Sigiliu
Securizare subdomenii
Securizare domenii multiple

Găzduire WEB CLOUD


Alege unul din planurile de găzduire web care ți se potrivesc cel mai bine pentru tine sau afacerea ta, toate planurile de gazduire web au resurse dedicate și sunt complet izolate de celelalte conturi existente pe server.

Stocare SSD


Infrastructura care găzduiește conturile utilizatorilor ce aleg orice plan de web hosting cloud sau reseller, este alcătuită din echipamente configurate cu discuri SSD performante, acest lucru faciliteaza o viteza mai mare de peste 20 de ori fața de infrastructurile obișnuite bazate pe discuri SATA.

Servere CLOUD


Puteți avea propriul server VPS în CLOUD doar prin cateva clickuri de mouse. Configurația unui server VPS în CLOUD pornește de la un minim de resurse și este 100% scalabilă, ce înseamnă că îl ve-ți configura în funcție de nevoile dvs.

Tehnologie KVM


Orice configurație a unui server VPS KVM în CLOUD are la bază tehnologia de virtualizare KVM, acest lucru il face să se comporte ca un server fizic dedicat. Infrastructura pentru serverele VPS în CLOUD este susținută de servere fizice bazate pe procesoare Intel Xeon si stocare SSD.

Server Backup R1Soft


Idera R1Soft backup reprezintă cea mai buna soluție de backup pentru serverul dvs. R1Soft backup funcționează pe servere dedicate sau virtuale ( Citrix XenServer, VMWare, Linux KVM, Parallels Virtuozzo, Parallels Cloud Server).

Protecție împotriva dezastrelor


Clienții FIRMA DE HOSTING au posibilitatea de a alege unde se vor stoca datele backup-urilor, avem în acest moment servere de backup in 3 locații din 3 zone geografice diferite: Naaldwijk, Bettendorf, Bucuresti , astfel sunteți protejați în cazul dezastrelor naturale sau a erorilor umane.

Înregistrare Domenii


FIRMA DE HOSTING este partener PDR (Public Domain Registry), lider mondial în industria înregistrarii numelor de domenii. Avem disponibile pentru înregistrare peste 400 de extensii disponibile și peste 30 de promoții active.