Inregistrare domenii

INREGISTRARE DOMENII


Toate domeniile înregistrate includ:

*extensia de domeniu .ro nu include facilitatea de 2 x Adrese E-mail.


DNS MANAGEMENT


GRATUIT

Serviciul de management DNS va ofera acces complet pentru setarile zonelor DNS. Este configurat pe infrastructura redundanta si este 100% gratuit.

PROTECȚIE ANTIFURT


GRATUIT

Protejati-va domeniul de a fi transferat accidental cu sau fara permisiunea dvs. Optiunea de protectie antifurt pentru domeniul dvs este 100% gratuita.

REDIRECȚIONARE DOMENIU


GRATUIT

Va puteti redioctina noul domeniul catre un alt website fara a avea nevoie de un serviciu separat de gazduire web. Serviciul de redirectionare este 100% gratuit.

2 X ADRESE E-MAIL


GRATUIT

Pentru fiecare nume de domeniu inregistrat la FIRMA DE HOSTING primiti gratuit doua conturi de e-mail, fiecare avand o capacitatea de stocare de 100Mb.

Peste 40 de domenii în promoție

Verifică Disponibilitatea

Domenii Internaționale


Introduceți numele de domeniu pentru care doriți să aflați disponibilitatea, domeniile pe care le căutați in această secțiune pot fi doar domenii internaționale ex: .com, .eu, .info, .net, .space, .dentist etc…

Domenii România


Introduceți numele de domeniu pentru care doriți să aflați disponibilitatea, domeniile pe care le căutați in această secțiune pot fi doar domenii românești ex: .ro, .com.ro, .org.ro, .info.ro, firm.ro, .tm.ro, .arts.ro, .store.ro, .nt.ro, .www.ro, .nom.ro, .rec.ro