Găzduire WordPress Dedicată

Wordpress este cea mai populara platformă CMS din lume, 74 de milioane de website-uri depind de această platformă. WordPress este cunoscut ca un devorator de resurse chiar și atunci cand rulează cu un minim de plugin-uri.

Pentru a oferi un serviciu profesional care să faca față cerințelor de funcționare wordpress, tot mai multe companii migrează de la găzduirea tradițională de tip shared la soluții dedicate.

CLOUD LABS este primul provider din Romania care oferă un serviciu de găzduire wordpress dedicat, asistat de profesioniști specializați în platforma wordpress.

Ce este inclus in serviciul de găzduire wordpress ?

Instalare automata

Instalarea platformei wordpress se face în mod automat direct din interfața de administrare a serviciului dvs.

Server VPS

Serviciul nostru de găzduire wordpress este unul dedicat. Cu serviciul de găzduire wordpress aveți propriul server virtual cu resurse dedicate.

Adresă IP Dedicata

Fiecare serviciu de găzduire wordpress are o adresă de IP unică, acest lucru oferă un avantaj în securitate, optimizare și funcționalitate fața de o găzduire tradițională de tip shared.

Domeniu Gratuit

.space

Extensia .space este o extensie nouă și face parte din noile domenii gTLD. Fiind o extensie nouă, aveți avantajul găsirii unui nume de domeniu disponibil care să reflecte activitatea dvs.

Stocare SSD

Serviciul de găzduire wordpress este configurat doar pe servere virtuale dotate cu stocare SSD, acest lucru oferă viteză pană la 10 ori mai mare față de stocarea tradiționala cu HDD sata.

Securizare WordPress

În echipa CLOUD LABS avem profesioniști specializați în platforma wordpress care vă vor instala si configura gratuit un modul de securitate, astfel website-ul dvs devine cu 90% mai securizat fața de varianta standard.

Administrare dintr-un singur loc

Serviciul de găzduire wordpress se administrează dintr-un panou web foarte ușor de utilizat. Tot de aici puteți adăuga cu ușurință domenii, subdomenii, conturi de e-mail, conturi ftp, baze de date.
Copyright 2016 CLOUD LABS
Positive SSL CLIENT LOGIN