Certificate SSL

Securizează-ți website-ul acum cu un certificat SSL. Oferă siguranța datelor utilizatorilor tăi securizând website-ul sau magazinul online cu un certificat SSL potrivit nevoilor tale. Se ofera o gamă largă de certificate SSL de la provideri de top ca: GeoTrust, Comodo. Symantec.

GEOTRUST
COMODO
SYMANTEC

Daca am mai multe subdomenii imi trebuiesc mai multe certificate SSL ?
Un certificat SSL standard acopera doar securizarea domeniului principal cu sau fara www.

Pentru a securiza si subdomeniile atunci va trebuie sa alegeti un certificat SSL Wildcard care sa acopere domeniul principal si subdomeniile acestuia.

Pot instala certificate SSL si pe un cont de gazduire web shared ?


Un certificat SSL poate fi instalat pe un cont de gazduire web shared daca aveti o adresa de ip dedicata, o adresa de ip dedicata se poate achizitiona la cost de maxim 2 Euro lunar.

Certificatul SSL are vre-un impact in procesul de optimizare SEO


Da, un certificat SSL va aduce inbunatatiri in procesul de optimizare SEO, un anunt oficial a fost dat chiar de Google spunand ca vor acorda mai multa importanta website-urilor care ofera siguranta utilizatorului. Acest lucru nu inseamna ca dupa instalarea unui certificat SSL, website-ul va urca miraculos in pozitii sau rank insa cu siguranta va avea un avantaj fata de cele care nu au o conexiune SSL.

Sunt multe tipuri de certificate SSL ce ar trebui sa aleg ?


Pentru a face alegerea corecta ar trebui sa alegeti un certificat SSL care sa acopere nevoile dvs, toate detaliile si tipurile de certificate SSL sunt prezentate mai sus. In cele mai multe cazuri este suficient un certificat SSL ce valideaza domeniul, aceste tipuri de certificate SSL se pot instala pe website-uri personale, forumuri, portaluri, magazine online. Oferta pentru certificate SSL ( Domain Validation ) incepe de la pretul de 15 Euro / Anual, pretul difera in functie de producator, garantia acordata si tipul de securizare (normal sau wildcard pentru subdomenii).

In cat timp se activeaza un certificat SSL ?


Pentru certificate SSL Domain Validation, activarea se face in maxim 2 ore de la finalizarea platii. Nu sunt necesare documente.

Pentru certificate SSL Organization Validation , activarea poate dura pana la 2 zile. Verificarea necesita documente aditionale.

Pentru certificate SSL Extended Validation , activarea poate dura pana la 10 zile. Verificarea necesita documente aditionale.