Gazduire Web CDN (Content Distribution Network)

Gratuit pentru orice pachet de gazduire web

Cum iți mareste CloudFlare viteza și securitatea site-ului tau ?

CloudFlare, o companie specializata in securitate si performanta web, este incantata sa anunte parteneriatul cu CLOUD LABS ! Dacă nu ați auzit despre CloudFlare pana acum, atunci va vom spune pe scurt ce iți promitem: vom face orice site de două ori mai rapid și il vom proteja de o gamă largă de amenințări web.

Astazi, sute de mii de site-uri web variind de la bloguri-individuale la site-uri de comerț electronic la site-urile companiilor din topul Fortune 500 la organizatiile guvernamentale, utilizează CloudFlare pentru a face site-urile lor mai rapide și mai sigure. Susținem mai mult de 65 miliarde de pagini vizualizate lunar adica mai mult decat Amazon, Wikipedia, Twitter, Zynga, AOL, Apple, Bing, eBay, PayPal și Instagram combinate-și peste 25% din totalul traficului de pe intreg Internetul trece în mod regulat prin rețeaua noastră.

Performanță web accelerată

CloudFlare este conceput pentru a prelua platforme performante de hosting web cum este cea oferita de CLOUD LABS si a le perfecționa.

Rulăm 23 de centre de date amplasate strategic în lume. Când vă vă înscrieți în CloudFlare, vom începe rutarea traficului dvs către cel mai apropiat centru de date.

cdn map

Cand traficul dvs trece prin centrele de date, vom determina inteligent ce părți ale site-ului dvs. sunt statice și care sunt dinamice. Porțiunile statice sunt stocate în cache pe serverele noastre pentru o perioadă scurtă de timp, de obicei, mai puțin de 2 ore înainte sa verificăm dacă acestea au fost actualizate. Prin mutarea automată a părților statice ale site-ului dvs mai aproape de vizitatori, performanța generală a site-ului dvs se îmbunătățește în mod semnificativ.

Sistemul de caching inteligent CloudFlare, mai înseamnă că salvați lățime de bandă care de multe ori este limitată la unii provideri, ceea ce duce la economisirea de bani, totodată va scădea și sarcina de pe serverele dvs, ceea ce înseamnă că aplicațiile dumneavoastră web vor rula mai rapid și mai eficient decât oricând. În medie, clienții CloudFlare vor vedea o scădere cu 60% în utilizarea lățimii de bandă, și un 65% în totalul cererilor catre serverele lor. Efectul general este că CloudFlare va reduce de obicei, timpul de încărcare pentru paginile de pe site-ul dvs cu 50%, ceea ce înseamnă performanța mai mare și vizitatori satisfacuți.

x

Securitate web sporită

Pe parcursul anului 2011, CloudFlare a identificat o creștere cu 700% a numărului de atacuri de tip DDoS (Distributed Denial of service). Cand atacuri cum ar fi acestea cresc, Cloudfare va proteja site-urile atacate.

Evoluție atacuri DDoS in anul 2011

x

CloudFlare oferă o gamă largă de protecții împotriva atacurilor, cum ar fi atacuri DDoS, hacking sau spam trimise catre un blog sau printr-un formular de contact sau comentariu. Ce este puternic despre abordarea noastră este că sistemul devine mai inteligent pe măsura ce tot mai multe site-uri îcep sa facă parte din comunitatea CloudFlare. Noi analizăm traficul a sute de milioane de vizitatori în timp real și adaptăm sistemele de securitate pentru a ne asigura ca traficul bun trece iar traficul rău este oprit.

În timp, scopul nostru este de a face atacurile împotriva site-urilor să devină istorie. Având în vedere amploarea sistemului nostru și a miliardelor de atacuri diferite pe care le vedem și le adaptam in fiecare an, suntem pe drumul cel bun pentru a ne atinge scopul in reteaua CloudFlare.

Înscriere

Orice site poate implementa CloudFlare, indiferent de platforma de bază. Prin integrarea strânsă cu CLOUD LABS, vom face procesul de activare a CloudFlare printr-un singur click, acest lucru este posibil prin integrarea CloudFlare in panoul de control (cPanel) oferit de CLOUD LABS. Uită-te după icoana CloudFlare, alegeți domeniul pe care doriți să activați, apoi faceți clic pe norul portocaliu. Asta este tot!

x

Am păstrat prețul cât mai scăzut posibil și planurile oferite prin CLOUD LABS sunt gratuite. Mai mult decât atât, niciodată nu te taxăm pentru lățimea de bandă sau pentru depozitare, prin urmare, economisiți foarte mult reducand costul lațimii de banda alocat.

Pentru proprietarii de site-uri, care ar dori să profite de ofertele avansate CloudFlare, oferim de asemenea, un pachet de servicii “Pro” pentru 20$/lună. Pachetul “Pro” include toate serviciile “Free”, precum și caracteristici suplimentare, cum ar fi firewall, SSL, și aplicație de analiză mai rapidă.

Suntem mândri că în fiecare zi mai mult de o mie de site-uri noi, inclusiv unele dintre cele mai mari de pe web, se alătură comunității CloudFlare. Dacă sunteți în căutarea unui site web mai rapid și mai sigur, atunci cu siguranță poți incepe de la CLOUD LABS, iar următorul pas este să te alături comunității CloudFlare.

Copyright 2016 CLOUD LABS
Positive SSL CLIENT LOGIN