Web Hosting optimizat SEO ?

Prin parteneriatul nostru de succes cu Attracta, una din cea mai mare companie de SEO din lume, am inclus un set puternic de instrumente SEO integrat in panoul de control cPanel denumit: “SEO and Marketing Tools”.

Aceste instrumente vor ajuta să vă creșteti vizibilitatea în rezultatele principalelor motoare de căutare, ceea ce va conduce la mai mult trafic de calitate pentru site-ul dvs.!

Ce este Attracta?

Attracta reprezinta o multitudine de instrumente SEO automatizate care va vor ajuta in mod considerabil site-ul sa evolueze in motoarele de cautare cum ar fi Google, Yahoo, Bing și Ask.

De ce sa folositi Attracta?

Traficul site-ul dvs va creste in mod considerabil

Attracta va analiza site-ul dvs si se va asigura ca Google, Yahoo, Bing și Ask știu despre fiecare pagină a site-ului dvs., inclusiv paginile care nu pot fi găsite printr-un proces de crawling normal, toate acestea pentru a aduce mai mult trafic relevant site-ului dumneavoastră.

Listati rapid mai multe pagini

Attracta elimina timpul de asteptare pentru ca motoarele de cautare sa gaseasca continutul dumneavoastra printre milioanele de alte site-uri concurente si garanteaza mai multe pagini indexate in motoarele de cautare in termen de 72 de ore.

Inbunatairea rangului de cautare

Attracta nu doar trimite sitemap-ul dvs catre cele mai mari motoare de cautare în mod regulat, de asemenea, ajută si la identificarea problemelor de SEO, cum ar fi link-uri defecte, etichete meta duplicate pe care motoarele de căutare le-ar putea întâlni in paginile dvs.

attracta_img

Introducere in Attracta's SEO tools

Cum functioneaza ?

attractahow1

Attracta creează harta site-ului dvs in format XML (sitemap) si il trimite direct catre motoarele de căutare majore, cum ar fi Google, Yahoo, etc. care va va aduce mai mult trafic site-ului dumneavoastră.

attractahow2

Attracta scaneaza site-ul dvs., pentru a găsi toate paginile inclusiv pagini care nu pot fi găsite de crawlerele motoarelor de căutare, dupa care creeaza un Sitemap XML și un raport SEO.

attractahow3

Attracta trimite harta site-ului dvs (XML Sitemap) direct catre interfata XML a marilor motoare de cautare cum ar fi Google, Yahoo!, Bing sau Ask si va ajuta sa identificati apoi sa reparati erorile SEO.

attractahow4

Motoarele de cautare utilizeaza harta site-ului dvs (XML Sitemap) pentru a aduce mai mult trafic de calitate catre site-ul dvs indexand mai multe pagini in rezultatele de cautare ceea ce va duce la o crestere a Page Rank-ului.

Cum accesez Attracta ?

attracta_seo_how1

Achizitionezi oricare din pachetele noastre de gazduire web.

cpanel_hosting_cloud_labs_connect

Pentru a accesa Attracta autentificati-va panoul de control cPanel.

attracta_seo_optimizare_cloud_labs

Identificati chenarul cu denumirea “SEO & Marketing Tools”.

attracta_seo_optimizare_get_in_google_cloud_labs

Apasati “Get In Google” pentru a incepe optimizarea SEO a site-ului dvs.

Copyright 2016 CLOUD LABS
Positive SSL CLIENT LOGIN