CU APLICAȚIA CLOUD WEBSITE BUILDER IȚI FACI WEBSITE GRATUIT

Pentru oricare plan de găzduire web shared achiziționat, am inclus în panoul de control aplicația CLOUD WEBSITE BUILDER. Cu această aplicație iți vei putea construi un website gratuit in doar cateva minute fara a avea nevoie de cunostințe de programare. Mai jos găsiți listate câteva din cele mai importante trăsături ale aplicației dar și butonul care vă trimite către pagina de testare a aplicației.

Cum să creezi un website ca apple.com în doar 5 minute ?

Scurtă introducere în aplicația CLOUD WEBSITE BUILDER

ȘABLOANE DISPONIBILE ÎN CLOUD WEBSITE BUILDER

Șabloanele pe care le-am creat și adăugat în aplicația CLOUD WEBSITE BUILDER vă vor ajuta să vă realizați un website gratuit în cel mai ușor mod posibil. Din cele peste 170 de șabloane disponibile sigur îl ve-ți găsi pe cel potrivit proiectului dvs. Pentru a vă simplifica căutarea șablonului dorit am creat categorii ca: Artă, Business, Educație, Energie, Evenimente, Mâncare, Sănatate, Hoteluri, Media, Natură, Servicii, Social, Sport, Tehnologie, Transport, Turism.

Întrebări frecvente despre Website Gratuit

Cum accesez aplicația CLOUD WEBSITE BUILDER ?

Dupa ce ați achiziționat un plan de găzduire web cloud ve-ți primi un e-mail cu informațiile contului dvs în care ve-ți găsi datele de acces la panloul de control cPanel. După ce vă logați în cPanel accesați iconița cu numele “CLOUD WEBSITE BUILDER” aflată pe rândul denumit “SOFTWARE”.

acces cloud website builder

Website-urile realizate cu aplicația CLOUD WEBSITE BUILDER vor fi responsive ?

Da, toate șabloanele suporta design responsive, dupa ce vă ve-ți finaliza website-ul și îl ve-ți publica, acesta va putea fi accesat de pe orice dispozitiv: Smartphone, Tabletă, Smart-TV, Laptop, Desktop etc….

Copyright 2016 CLOUD LABS
Positive SSL CLIENT LOGIN