Softaculous este un instalator automat ce va permite instalarea rapida a aplicatiei favorita.

Softaculous dispune de peste 340 de aplicatii gata sa fie instalate cu doar un click.

De ce sa pierdeti timp cu instalarea unei aplicatii in loc sa va concentrati la utilizarea acesteia ?

Puteti pierde foarte mult timp cu instalarea unei aplicatii web cum ar fi un forum, magazin online, blog, website, pagina de prezentare, diverse portaluri, retea de socializare etc…

Softaculous va face instalarea in doar cateva secunde fara ca dvs sa trebuiasca a descarca aplicatia dorita apoi sa o incarcati pe server si sa configurati instalarea, totul se va realiza automat printr-un singur click.

Softaculous are grija ca aplicatiile instalate sa fie actualizate la zi, acesta cautand zilnic cele mai noi versiuni pentru aplicatiile care dvs le-ati instalat in contul de gazduire web.

Mai jos aveti listate toate aplicatiile disponibile in Softaculous, iar daca dati click pe oricare din aplicatiile listate, veti fi directionati catre pagina de testare a aplicatiei respective.

Softaculous este gratuit pentru orice pachet de gazduire web achizitionat de la noi.

Cum accesati Softaculous ?

Dupa ce ati achizitionat un pachet de gazduire web, accesati panoul de control cPanel si cautati iconita “Softaculous Apps Installer ” pe care o gasiti in josul paginii in interiorul chenarului cu denumirea “Software/Services”.

cPanel_softaculous_hosting_cloud_labs

Copyright 2016 CLOUD LABS
Positive SSL CLIENT LOGIN